Dino Osmić poklonio publici dvije nove pjesme (VIDEO)

Dino Osmić, nekadašnji frontmen benda „Bonvivan“ nastavio je sa solo karijerom. Mnoge je iznenadila činjenica da su članovi popularnog bh.bend prestali sa zajedničkom saradnjom. Međutim prema riječima Dine, rad sa bendom je „zaleđen“ na neko vrijeme zbog drugih projekata.  
Slika 2
„Sa novim pjesmama želim publici da poklonim nešto malo drugačije, ono gdje sam najiskreniji autor, jer se tu najbolje osjećam. Krenuo sam sa malo drugačijim pravcem, pobjegao sam iz tog nekog elektronskog zvuka u sada više popularni  “balkanski pop” kako ja volim da kažem ili publici poznatiji kao pop-folk.Volim da eksperimentišem sa muzikom i zato sam se odlučio malo da promijenim taj “sound” od prije. Također želim da naglasim da što se tiče grupe “Bonvivan” nije isključeno da ćemo u budućnosti nastaviti sa našom uspješnom muzičkom saradnjom,”izjavio je Dino.
Tekst i muzika djelo su Dine Osmića dok aranžan potpisuju Almir Ajanović, Damir Bečić i DJ Ćomi. Pjesme su snimljene u sarajevskom studiju “Tempo”. Dino u narednom periodu najavljuje i ekranizaciju pomenutih pjesama.
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING