DIVAN: Najkvalitetniji i najpovoljniji asortiman namještaja (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

DivanNAMJESTAJ

Firma “Divan namještaj” nastala je davne 1988. godine i to prvobitno pod nazivom “Namještaj Jašarević” djelujući tada sa jednim uposlenikom i jednim proizvodnim segmentom, a sve to bilo je smješteno u malo skromnom prostoru. Koristeći povoljnosti Zanatske zadruge Vitez uspijevaju za veoma kratko vrijeme ostvariti kontakte sa prodavnicama namješta te plasirati svoju robu na susjedne četiri općine i tako uposliti nova četiri radnika. U rekordno kratkom vremenu dolazi do ekspanzije u razvoju proiizvodnje kao i razvoju dizajna i modelarstva, a dolazi i do proširenja radnog prostora.

Iz već poznatih razloga poslovanje se u periodu 1992. godine smanjilu za razliku od prethodnih godina, da bi firma 1995. godine nastavila ponovo da uspješno posluje sa određenim korekcijama poslovnog programa a koji je uključivao trgovinu, promet sirovom kožom kao i proizvodnju namještaja. Ubrzo se nametnula potreba izgradnje vlastitog poslovnog objekta, a što za rezultat donosi izgradnju objekta cca 400 m2 i to u Zenici sa svim pratećim prostorijama a koji uspješno funkcionišu još od 1999. godine. Uspješni poslovni rezultati pokazali su potpunu opravdanost investiranja u izgrađeni prostor, a koji je danas jedan od vodećih prodajnih objekata u ZDK.

Odman po završetku rata uključili su se u preuzimanje dijela društvenog zemljišta u Starom Vitezu, nakon čega počinje izgradnja poslovnog objekta za prodaju i proizvodnju namještaja na 1 500 m2 zemlje. Firma ima u planu svoje teritorijalno proširenje i to na površini od 10.000 do 50.000 m2 prodajno-poslovnog prostora, a čime postaju jedna od najznačajinih firmi za proizvodnju namještaja u regionu.

Svojim klijentima nude veliki izbor namještaja po svjetskim standardima i kvalitetama, a po veoma pristupačnim cijenama koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Dugotrajnost, tradicija i kvalitet definitivno su poslovni recept koji svih ovih godina uspješno funkcioniše i stavlja ih na prvo mjesto u svijetu namještaja. Tako u svojoj ponudi imaju dnevne boravke, spavaće sobe, kuhinje i terpezarije, predsoblja, dječije sobe, kancelarijski namještaj, bijelu tehniku, PVC i drvenu stolariju…

Zahvaljujući profesionalnom i raspoloženom osoblju njihovi klijenti uvijek odlaze zadovoljni, a od krucijalnog značaja su savjeti i poznavanje potreba klijenata što za rezultat donosi obostrano zadovoljstvo. Njihove prodajne salone možete posjetiti u Zenici i to na adresi Klopački put 97., a na usluzi vam je i prodajni salon u Vitezu sa adresom Travnička b.b.

Svakako da više informacija možete potražiti na njihovoj oficijelnoj stranici www.divan.ba kao i na Facebook stranici klikom OVDJE.

ČVRST KAO DIVDIVAN NAMJEŠTAJ

[flagallery gid=191]