Portal 072info

Djeca “Ars Centra” za Ajdina

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Centar za edukaciju, promociju i afirmaciju djece i mladih “Ars” i PU Osnovna baletna i muzička škola “Ars Centar” Zenica sa prijateljima, organizuju druženje u različitim radionicama za naše najmlađe sugrađane, kako bi smo se okupili u što većem broju i pokušali zajedno sakupiti što više sredstava za dječaka Ajdina Žigonju, kojem je novac potreban za liječenje.

Aktivnosti koje se pripremaju za subotu: Muzička radionica “Raga Daga Dum”, čas baleta na otvorenom, Show dance Ars radionica, takmičarski poligon, pravimo frizure sa frizerskim salonom “Aysun”, crtamo, plešemo, pjevamo,prodajemo i jedemo kolače …
Mnogo zabave za djecu i mlade biće na platou ispred Robne kuće “Bosanka” u subotu 03.10.2015. u 12h, jer isti dan, u isto vrijeme i organizacija “Naša djeca” Zenica obilježava Dan dječije nedjelje. Govorit će se o dječijim pravima, a očekuje se i dolazak Amela Tuke kao i dolazak još interesantnih gostiju. Aktivisti ove organizacije također svojim aktivnostima pridružit će se ovom humanitarnom projektu, koji se organizira za dječaka Ajdina, čiji dolazak je također najavljen.

Svi ste pozvani, poručuju iz “Ars Centra” Zenica.
Ponesite dobro raspoloženje, a najvrijedniji neka naprave i ponesu kolače, jer će zaduženi volonteri prodavati ih za Ajdina.

Više o načinu na koji možete pomoći porodici Žigonja, pogledajte na stranici “Pomozimo Ajdinu Žigonji ” klikom OVDJE.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME