Dječak s fotografije koja je rasplakala čitav svijet se izliječio od raka

1 6
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mama koja je 2019. objavila srceparajuću fotografiju svoje kćeri koja tješi brata nakon hemoterapije podijelila je veliku novost.

Beckettu Burgeu u aprilu 2018.  godine dijagnosticirana je akutna limfoblastična leukemija. Na fotografiji objavljenoj godinu dana kasnije, tada četverogodišnjeg Becketta tješi sestra Aubrey (5), dok on povraća nakon hemoterapije.

Kaitlin je sada objavila da se Beckett vratio u školu i tako označio kraj hemoterapije.

-Ušao je njegov onkolog i rekao: ‘Nema više hemoterapije – gotovi smo. Riješili smo se svega.’ Bekettovo lice se ozarilo, bio je to poseban trenutak. Mislite da ćete biti sretni, ali sad se to čini zastrašujućim jer ne možete više ići na hemoterapiju, koja djeluje kao uvjerenje da će se rak držati podalje- rekla je Kaitlin.

Majka ističe da je njezina kćerka imala veliki utjecaj na brata i pomogla mu da prebrodi tu tešku bolest.

-U njoj je vidio majčinski lik, ali sada je postao neovisniji. Kad god mu Aubrey pokuša pomoći, insistira na tome da će nešto učiniti sam. Sad se mogu igrati normalno kao ostali braća i sestre – dodaje Kaitlin. Ipak, nije uvijek bilo tako. Beckett je odmah nakon dijagnoze proveo mjesec dana u bolnici, a o Audrey je brinula baka.

GODISNJICA
MARKETING