Portal 072info

Djevicama uvijek nešto smeta, Škorpije su ljubomorne i posesivne

Zbog vrlina privuku, a zbog mana izluđuju jer svjesno ili nesvjesno ponašanjem utječu na raspoloženje i razmišljanja svog partnera.

Nema savršenog čovjeka pa tako ni horoskopskog znaka. Svaki od njih je specifičan, pa tako se od jednog do drugog razlikuju njihov odnos sa ljepšom ili jačom polovinom. Evo po čemu se svaki znak Zodijaka ističe kada su u pitanju njihove negativne strane u emotivnim odnosima.

Ovan

Samouvjerenost koja Vas kod njih može privući na samom početku odnosa, kasnije lako postaje i neka vrsta opterećenja. Njima je veoma teško da nauče da nekada i partnera treba staviti na prvo mjesto. Nagle i burne reakcije, izljevi agresije su ono što morate naučiti da tolerišete ako ste u vezi sa Ovnom.

Bik

Nakon dužeg vremena koje provedu sa određenim partnerom, skloni su opuštanju pa manje brinu o svom izgledu, skloni su pretjerivanju sa hranom i pićem i lako se mogu zapustiti. Pored toga, skloni su tvrdoglavosti ali i tome da se uvijek svađaju oko istih stvari sa partnerom, da insistiraju na greškama iz prošlosti.

Blizanci

Skloni su tome da često mijenjaju mišljenje i način ponašanja, pa samim tim mogu lako da vas navedu na to da se pored njih osjećate nesigurno. Nikada ne znate šta da očekujete i kakvu ćete reakciju dobiti što vremenom može da vas umori ako ste u vezi sa Blizancem, ali i da vas navede da se pitate da li se na njega zapravo istinski možete osloniti.

Rak

Njihova konstantna potreba za sigurnošću nakon nekog vremena može postati naporna. U ranoj fazi veze vas mogu malo zastrašiti pričama o braku i djeci. Ako ste u dugoj vezi ili živite sa Rakom, svjesni ste toga da ste postali njegov centar svijeta i da često ne možete da imate sopstvene aktivnosti prilikom kojih vam on ne diše za vratom.

Lav

Njihov pretjerani egoizam i želju za pažnjom nije lako tolerisati ili trpjeti. Neophodno je da se uvijek sve vrti oko njih, a ako slučajno nije tako u stanju su da dugo budu uvrijeđeni. Pored toga, mogu biti i u nekom flertu sa strane što svakako ne može da vas usreći ako ste u vezi sa Lavom.

Djevica

Pored toga što veoma teško pokazuju svoje prave emocije i potrebe, mogu biti i veoma naporne pri svojim kritikama upućenim vama. Djevicama uvijek nešto smeta. Njihova opsjednutost higijenom i zdravljem može postati veoma naporna nakon nekog vremena.

Vaga

Od Vage ćete rijetko kada čuti da joj nešto smeta ili da sa nečim nije zadovoljna. Radi mira u kući teže tome da prećutkuju i kriju svoje nezadovoljstvo. S druge strane, mogu biti sklone flertu ako nisu sasvim zadovoljne svojom vezom. Teško je biti sa nekim sa kim ne možete da uđete u otvoren konflikt i otkrijete srž problema.

Škorpija

Uglavnom mogu biti veoma vješti u emotivnoj manipulaciji. S druge strane su ljubomorni i posesivni pa burne svađe sa Škorpijom nisu rijetkost. Pored njih se često možete osjećati kao u nekoj vrsti zamke, zauvijek nesigurni povodom toga koje su im prave namjere.

Strijelac

Pretjerana potreba za slobodom je svakako jedna od glavnih karakteristika ovog znaka. Oni teže tome da zapostave partnera dok jurcaju za sopstvenim uzbuđenjima i avanturama. Ako ste bar malo nesigurni ili ljubomorni, ovaj znak nikako nije za vas.

Jarac

Veza sa Jarcem lako može postati monotona. Opterećeni su poslom, skloni pesimizmu pa svoju tešku energiju lako mogu prenijeti na svog partnera. Pored toga, veoma teško pokazuju svoje emocije pa vam se često može činiti kao da igrate sporednu ulogu u životu Jarca.

Vodolija

Vodolije svakako mogu praviti razne greške u vezama, od one da svog partnera stave na poslednje mesto, posle porodice i prijatelja do toga da zapostave intimne odnose i razgovor o emocijama. Sa Vodolijom retko kada možete biti sasvim sigurni šta zapravo osjeća.

Ribe

Ukoliko krenu putem idealizacije partnera, skloni su beskrajnom žrtvovanju koje im na prvom mjestu nije niko ni tražio. Kada se osjete povređenim, teže tome da preuveličavaju svoju ulogu žrtve. Imaju komplikovan ljubavni život i skloni su raznim tajnama, paralelnim vezama, njih ne možete uhvatiti „ni za glavu ni za rep“.

Podijelite članak

Počitajte još

Žene gledaju oči, a muškarci grudi

072info

Otvaranje škola u Danskoj nije povećalo broj infekcija koronavirusom

072info

Čista energija u fokusu razvoja: U BiH planirano 30 vjetro i 40 hidroelektrana

072info

Roboti u Južnoj Koreji prave i poslužuju piće gostima

072info

Svi kojima je zabranjen rad u aprilu imaju pravo na platu i doprinose

072info

Desetogodišnjakinja za vrijeme pandemije poslala 1.500 paketića za djecu bez roditelja

072info

Begiću, vidi Belgijanaca, šta ćemo sad?

072info

Vratili restriktivne mjere – sljedeće dvije nedjelje ključne

072info

Nove cijene goriva u FBiH

072info

Šta Tariku Filipoviću najviše nedostaje u novoj verziji “Milijunaša”

072info

Počela izgradnja pješačke staze kroz Perin Han

072info

Građani Srbije, Hrvatske i Crne Gore mogu slobodno ući u BiH, aerodromi otvoreni od 1. juna

Redakcija

Pacijent napao medicinsku sestru

072info

Bingo predvodi listu s najvećim brojem uposlenika u FBiH

072info

Može li i lažni osmijeh pomoći našem raspoloženju?

072info

Prvostepena komisija: Čelik nije dobio premijerligašku licencu

072info

Bošković: Federalna uprava civilne zaštite potrošila 23 milijuna KM

072info

Bježao policiji sa skoro dva kilograma skanka

072info

FBiH: U protekla 24 sata 19 oboljelih, pridržavanjem mjera lične zaštite spriječiti širenje virusa

072info

Evropa je puna primjera dobrovoljnih ostavki: Nekima presudila čokolada, nekima porno filmovi, vino ili dadilja, a u BiH ta je praksa gotovo nepoznata

072info