hapsenje policija
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
Kurbani 2021

Djevojka (27) proglašena je krivom i osuđena zbog bizarnog slučaja u kojem je počinila nasilje nad ocem, i to zbog kreditne kartice.

Kako se navodi u presudi, kćerka je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u Ikei odbili kreditnu karticu koju joj je posudio otac. Sve se dogodilo u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kći stanuje sprat ispod roditelja.

Sud tvrdi kako je počinila nasilje u porodici jer je “bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja i počela vikati i vrijeđati oca”.

“Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti”, vikala je 27-godišnjakinja na zaprepaštenog oca.

Nakon toga, uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila stakleni prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan u kojem su je malo kasnije uhitili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio s 1.000 kuna (oko 260 KM) zbog počinjenog nasilja u porodici. Presuda je pravomoćna, piše Jutarnji.hr.