Djevojka napravila štetu veću od 3.000 KM nakon što je kidala brisače i retrovizore sa vozila

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Sinoć je u noćnim satima u Zagrebu, između Labinske i Fallerovog šetališta, 22-godišnja djevojka kidala brisače i retrovizore s parkiranih automobila, a zatim njima udarala po vratima automobila. Napravila je štetu veću od 3.000 KM, javljaju iz zagrebačke policije.

Djevojka je prvo prišla osobnom automobilu marke Peugeot 407 zagrebačkih registarskih oznaka na kojem je fizički oštetila retrovizor na suvozačevim vratima. Zatim je prišla automobilu Fiat 500 zagrebačkih registarskih oznaka gdje je oštetila oba prednja brisača, da bi potom prišla Peugeotu 206 i Opel Astri zagrebačkih registarskih oznaka na kojima je oštetila zadnji brisač.

Rukama udarala po vratima, brisačem grebala lim.

Nakon toga je došla do Dacije gdje je udarajući rukama i nogama oštetila suvozačeva vrata tako da su nastala udubljenja lima te ogrebotine lima dimenzija 50×50 cm. Tu nije bio kraj, prišla je automobilu Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka i Fiat Puntu varaždinskih registarskih oznaka na kojima je oštetila retrovizor na suvozačevim vratima.

Na Opel Vectri riječkih registarskih oznaka oštetila je oba prednja brisača te retrovizor na suvozačevim vratima nakon čega je s dijelom brisača udarala po vozilu zbog čega su nastala udubljenja lima i ogrebotine laka.

Nakon što je oštetila više vozila djevojka se počela udaljavati s mjesta događaja, ali su je zaustavili policajci koji su se našli u neposrednoj blizini i priveli je.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom tužilaštvu, piše PU zagrebačka.