DJEVOJKU U PRIJEDORU PRETUKAO PROFESOR: Gubila sam svijest i lice mi je bilo obliveno krvlju

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Jelena Durković (26) iz Prijedora tvrdi da je u subotu u večernjim satima u jednom kafiću  pretukao profesor fizičkog vaspitanja Tomo Gašić. Priča da je bila s društvom i da  je bila velika gužva.

– Sat i po od našeg dolaska došao je profesor Tomo Gašić sa svojom vjerenicom i drugarima i stali su za naš sto. U opštoj gužvi neka djevojaka je u prolazu laktom slučajno oborila čašu sa pićem koje se prosulo po ruci Tomine vjerenice. Napravila je čitavu dramu kao da ju je zmija ujela.  Profesor je nakon tog nasrnuo na mog kolegu Igora, uhvatio ga za košulju  i pitao hoćeš li sad d te prebijem – kaže Jelena i dodaje “da se nakon što je profesor napao njenog kolegu i ona umješala s pitanjem zašto napadaš  momka koji nije ništa kriv”.

– On je pustio Igora i okomio se na mene. U jednom trenutku udario me je šakom u desno oko potom u lijevu sljepočnicu, zatim dlanom u nos i još jednom po glavi nakon čega sam pala. Gubila sam svijest a lice mi je bilo obliveno krvlju – kaže Jelena Po nju je ubrzo došao  otac kojeg su pozvale Jelenine drugarice i odvezao je do hitne epomoći. Iz hitne pomoći su kako kaže zvali policiju.  Ono što je Jelenu sem batina koje je dobila najviše zaboljelo je to da niko u prepunom kafiću ni prstom nije mrdnuo. Jelena je danas dala izjavu i u CJB Prijedor, gdje je napad i prijavljen, konkretno PS1.

Marija Matić portparol CJB Prijedor rekla je da policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela laka tjelesna povreda, nakon čega slijedi izvještaj Okružnom tužilaštvu protiv T.G. Tomislav Gašić profesor fizičkom vaspitanja u srednjoj medicinskoj školi Prijedor teške optužbe Jelene Durković nije želio komentarisati rekavši da će se o svemu izjasniti nakon što policija završi svoj dio posla.

Avaz