DOBRE VIJESTI: Organizovan prijevoz iz Zenice na ZMBT 5 FINALE

DOBRE VIJESTI: Organizovan prijevoz iz Zenice na ZMBT 5 FINALE

zmbt5 finae

Ostala su još samo tri dana da najgledaniji show doživi svoj vrhunac te da saznamo ko će ponijeti titulu pobjednika i sloviti za najboljeg učesnika pete sezona showa “Zvijezda možeš biti ti”.

Veliko finale ZMBT 5 i 12. april konačno će nam donijeti novu zvijezdu i obogatiti našu estradnu muzičku scenu, iako ni drugi finalisti sigurno neće stati na 12. aprilu nego će nastaviti graditi svoju karijeru, te će ovaj show iskoristiti kao dobru “odskočnu dasku”.

Interesovanje za odlazak u Sarajevo na finalno veče pokazali su Zeničani koji su nam se javljali sa upitom da li će biti organizovani prijevoz i 12. aprila budući da se do sada već jednom prijevoz iz Zenice organizovao. Iako do danas nismo posjedovali informacije koje se tiču organizovanog odlaska u Sarajevo, ovim putem donosimo dobre vijesti svima onima koji 12. aprila žele bodriti svoje favorite.

Naime, Turistička agencija Biss tours u Zenici organizuje prevoz i prodaju karata za finalno takmičenje u dvorani Zetra 12. aprila sa početkom u 20.00 sati. Ulaznice za ovo finalno takmičenje koje organizuje Televizija Hayat kao i autobusne karte za prevoz do Sarajeva možete kupiti u Turističkoj agenciji Biss-tours u Zenici koja se nalazi u poslovnom biznis centru “Metalurg”. Informacije na broj telefon: 245-451 i 245-757.

Vidimo se 12. aprila u dvorani Zetra!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica