Dočekali smo rasplet: Jelena Karleuša donijela odluku o razvodu od Duška

Green and Brown Realistic Interior Design Moodboard Photo Collage 2022 01 20T113006 034 1536x1229 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića već dvije godine je vodeća tema u domaćim medijima, međutim, od kada se prije deset dana u njihovom domu odigrala prava drama, o razvodu poznatog para ne prestaje da se priča.

Uprkos Jeleninom apelu da javnost prestane sa nagađanjima o porodičnim odnosima u njenom domu, šuškanja o razvodu postala su sve glasnija, a onda je u javnost isplivala istina.

‒ Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i desilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami riješe probleme koje imaju. Oboma su na prvom mjestu kćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa – otkrio je izvor blizak poznatom paru.

Iako se zbog izrečene zabrane prilaska Jeleni, Duško privremeno iselio iz porodičnog doma, čini se da će uskoro primirje biti sklopljeno, a bračni odnos brižnih roditelja ostaće do daljnjeg nenarušen.