Dodik : Drago mi je što imamo reprezentaciju RS

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Beogradu žensku fudbalsku ekipu Medicinske škole iz Banje Luke koja se takmiči na Svjetskom školskom prvenstvu u fudbalu Svjetske federacije za školski sport (ISF), ističući da se Republika Srpska bori za svoju afirmaciju u svakom pogledu, pa i na sportskom planu.

Dodik je, nakon razgovora s reprezentativkama, naveo da je veoma značajno što Republika Srpska ima svoju reprezentaciju na ovom takmičenju, koje se održava od 7. do 14. aprila i izrazio zadovoljstvo što tim iz RS učestvuje u kontinuitetu.– To što predstavljaju Republiku Srpsku na ovom takmičenju sigurno je važan moment u njihovom životu, koji će ih opredijeliti za neke vrijednosti i još više privući RS, kao i ideji naše države. Zbog toga sam posebno ponosan – rekao je Srni Dodik.

On je istakao da je značajno što će njihovi vršnjaci tokom takmičenja čuti za Republiku Srpsku.

– Došao sam da podržim našu reprezentaciju iz Banje Luke koja predstavlja Republiku Srpsku u fudbalu i kažem da sam kao predstavnik RS u BiH veoma ponosan što Republika Srpska ima svoju reprezentaciju – izjavio je Dodik.

AVAZ

Prethodni članakMinistar Isak prisustvovao obilježavanju ‘Svjetskog dana Roma’ u Zavidovićima
Sljedeći članakPet razloga zbog kojih biste dan trebali početi zobenom kašom