Portal 072info

Dodik: Idemo po pobjedu u svim lokalnim zajednicama

doda 3
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, kazao je danas na konveciji ove stranke u Banjaluci, da neće biti vođena negativna kampanja te da će ova partija pokazati “šta je ostavljeno u posljednje četiri godine i da ljudi budu svjesni ogromnog napora da svaka opština izgleda bolje”.

– Uvijek pred izbore definišemo našu strategiju, ali ono što danas znamo je da ovdje nismo okupljeni da bismo nekog pobijedili, nego da pobijedimo okupljeni za Republiku Srpsku”, kazao je Dodik na konvenciji sa koje je poručeno da se na lokalne izbore izlazi pod sloganom “Okupljanje za Srpsku”.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Idemo po pobjedu u svim lokalnim zajednicama, zajedno sa našim koalicionim partnerima. Mi smo odgovorni ovom narodu, narod je dao SNSD da ga vodi u budućnost, mnogi naši gradovi izgledaju bolje, kazao je Dodik.

Željka Cvijanović, potpredsjednica SNSD-a, istakla je na konvenciji da se, ono što SNSD radi na nivou lokalnih zajednica, ne može odvojiti od onog što radi Republika Srpska. “Rad lokalne zajednice je zbir onog što je Republika Srpska. Ovo je društvo jednakih šansi, nije moguće riješiti sve probleme, ali je moguće uhvatiti se u koštac sa svim problemima. Nikad nismo odustali od problema i zato vjerujem u sve generacije, poručila je Cvijanovićeva.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Srna

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Dodik ponudio Vučiću da bude trener Igokee, “ali samo pod jednim uslovom”

072info.com

Predsjedništvo BiH kupuje računarsku opremu, evo koliko su odriješili kesu…

072info.com

Dodik: BiH neće dobiti kandidatski status EU s visokim predstavnikom i stranim sudijama

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6