Dodik najavio interesantno otkriće: Ko je davao novac opoziciji?

dodik 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik najavio je interesantno otkriće narednih mjeseci, istaknuvši da ovih dana otkrivaju da neki koji su uhapšeni, jer pripadaju narkokartelima u Republici Srpskoj, tvrde da su SDS-u i opoziciji davali ogroman novac za izbore 2018. godine.

– Bit će to interesantno otkriće narednih mjeseci… Imali smo indicije koje su se pokazale tačnim, oni koji su se ranije hvalili da su davali velike doprinose SDS-u, tri miliona, a nešto su pominjali i da su davali PDP-u – rekao je Dodik za Nezavisne novine.

On vjeruje da će te informacije veoma brzo biti potvrđene pa neka demantira SDS, odnosno Mirko Šarović, čiji je snimak pomenuo kako, dok čeka rezultate SDS-a, sjedi s ljudima koji su višestruke ubice, a danas su na potjernicama Interpola.

– Ima u SDS-u poštenih ljudi. Krivo mi je što ih je na put izdaje zaveo takav ološ koji je spreman da koristi novac od narkotika i koji okuplja ubice oko sebe da bi preuzeli vlast. Na šta bi ličila ova država onda? To je sada problem koji mi imamo. Nemamo mi drugih problema ovdje – rekao je Dodik.

On je rekao i da će narednoj godini RS nastaviti da se bori za svoj položaj reguliran Dejtonom.

Tvrdi da se ne plaši ni američkih ni njemačkih sankcija i napominje da je RS ponudila platformu za razgovore s FBiH o nametnutim odlukama, ali da Bošnjaci to ne žele.

Najavio je i ukidanje Zakona o zabrani raspolaganja državnom imovinom RS.

Napominje da RS neće pričati s visokim predstavnikom Kristijanom Šmitom (Christian Schmidto) dok ga Vijeće sigurnosti ne potvrdi kao visokog predstavnika.

Za pomoć Mađarske je rekao da se vode ozbiljni dogovori i da se radi na tom planu.