Fuad Kasumovic 2
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
NER FIT

Čudim se ja nama…Velike govore smo slušali, mnogima smo se divili kako su ih tkali i vezli, mnogi su nas slatkoriječivošću kupili i u srca nam se upleli… mnoge bebe postaše očevi, mi i dalje slušali… riječ po riječ, obećanje po obećanje.

FIXGEHALT

Čovjek se navikne na to i misli da tako treba – čekati i moliti!Nešto se utkalo u naše biće, pa nam je teško priznati, zahvaliti se, pokazati poštovanje, pružiti ruku na dobro koje nam se uradi. Teško, jer nas interes zarobio.

Ne tako davno je bilo nezamislivo da nas neki vlastodržac pita šta nam treba, nezamislivo je da smo postali meta interesovanja. Nismo mogli niti zamisliti da će se to sutradan realizovati.

Koliko god nam bilo teško prevaliti preko jezika, Fuad Kasumović je čovjek koji je promjenio sliku politike, pokazao je da može bolje, brže i drukčije. Gradonačeliće kada drugi neće i ne smiju, smijemo i hoćemo mu, veliko Vam hvala!

LIDER

Danas je počelo betoniranje puta za Javorje (Šerići). Nakon što je obećao put od 100.000 KM, sutradan je i počela realizacija!