DOGLODSKA DOLINA: Fuad Kasumović je čovjek koji je promijenio sliku politike

Fuad Kasumovic 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Čudim se ja nama…Velike govore smo slušali, mnogima smo se divili kako su ih tkali i vezli, mnogi su nas slatkoriječivošću kupili i u srca nam se upleli… mnoge bebe postaše očevi, mi i dalje slušali… riječ po riječ, obećanje po obećanje.

Čovjek se navikne na to i misli da tako treba – čekati i moliti!Nešto se utkalo u naše biće, pa nam je teško priznati, zahvaliti se, pokazati poštovanje, pružiti ruku na dobro koje nam se uradi. Teško, jer nas interes zarobio.

ČITAJ JOŠ:  Umanjiti cijene lijekova u BiH

Ne tako davno je bilo nezamislivo da nas neki vlastodržac pita šta nam treba, nezamislivo je da smo postali meta interesovanja. Nismo mogli niti zamisliti da će se to sutradan realizovati.

Koliko god nam bilo teško prevaliti preko jezika, Fuad Kasumović je čovjek koji je promjenio sliku politike, pokazao je da može bolje, brže i drukčije. Gradonačeliće kada drugi neće i ne smiju, smijemo i hoćemo mu, veliko Vam hvala!

Danas je počelo betoniranje puta za Javorje (Šerići). Nakon što je obećao put od 100.000 KM, sutradan je i počela realizacija!

ČITAJ JOŠ:  Potvrđena pojava antraksa, uginulo 107 goveda
https://www.facebook.com/photo/?fbid=168061408800960&set=pcb.168061708800930
GODISNJICA
MARKETING