Dok Džejla uživa sa kik-bokserkom, njena majka žari i pali: Za Editu Ramović svi kažu da je boginja, a mnogima je ovo čudno

Dok Džejla uživa sa kik-bokserkom, njena majka žari i pali: Za Editu Ramović svi kažu da je boginja, a mnogima je ovo čudno

Pobjednica “Zvezda Granda“ Džejla Ramović drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa tako njenu porodicu nemamo često priliku da vidimo u medijima.

Uglavnom su se u pred kamerama pojavljivali njeni roditelji i sestre dok se Džejla takmičila, ali su nakon toga riješili da se povuku iz javnosti.

Pjevačicina majka Edita Ramović oduvijek je svojom ljepotom i mladalačkim izgledom privlačila pažnju, pa se slobodno može reći da su sve tri kćerke ljepotu naslijedile od nje.

Edita Ramović - Avaz

Edita Ramović. Instagram

Pjevačicina majka je veoma uspješna i na društvenim mrežama, pa njen Instagram nalog broji više od 30.000 pratilaca.

Ona tu često objavljuje porodične fotografije sa kćerkama Lejlom, Džejlom i Šejlom, a često umije da podijeli i modne savjete damama.

Publika uglavnom komentariše Editinu ljepotu i stil, a svima je posebno čudno da žena koja je rodila tri kćerke izgleda ovako dobro u petoj deceniji života, piše Kurir.rs.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica