Dok tvrdi da je sve montaža: Objavljeni novi dokazi lagodnog života Alajmovića

Nakon što je javnost ostala ogorčena na dva videa koja su se pojavila na društvenoj mreži Facebook, a na kojima se vidi kako Mustafa Alajmović iz Breze, poznat po dugogodišnjim akcijama za prikupljanje novca svojoj supruzi Zehri, novcem časti klavijaturistu na jednoj zabavi, oglasio se i Mustafa Alajmović, koji tvrdi da se radi o montaži, što je ranije objavio naš portal.

Međutim, malo ko je povjerovao Alajmoviću da se na spornom snimku ne nalazi on. U međuvremenu, nastavljaju curiti drugi detalji iz njegovog privatnog života.

Naime, društvene mreže preplavljene su njegovim fotografijama s potpuno drugom ženskom osobom, a sa kojom je, svjedoče fotografije, putovao i do Turske.

I dok je tvrdio da kako je video montaža, odnosno da su sve to uradili hakeri, fotografije koje su danas obznanjene na internetu, također, su itekako autentične baš kao i video.

1D35DF88 68D2 4701 89C4 3B02D5AC28B7

Rasipnički život, čašćenje klavijaturista, putovanja i brojni drugi detalji koji cure iz života Alajmovića nikako ne bi bili sporni da javnost s pravom ne sumnja da se ovaj lagodan život ne finansira upravo preko leđa njegove supruge Zehre i donacija.

Zajedničke fotografije sa Alajmovićem, uz emotivne, ljubavne, opise na društvenoj mreži Instagram objavljuje i izvjesna “merymery”.

JAVNOST OGORČENA: Mustafa Alajmović snimljen kako eurima časti klavijaturistu (VIDEO)