Portal 072info

DONNA ARES PRIMILA 7 HEMOTERAPIJU: Ostalo mi je još 7-8 trepavica, ali idemo dalje!

Bosanska pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, hrabro se bori sa strašnom bolešću. Pjevačica od kada je saznala da ima kancer redovno objavljuje na društvenoj mreži Facebooku kako se bori sa bolešću kako bi dala i drugima primjer da nikada ne treba odustati. Donna je završila sedmu hemoterapiju i očekuju je još dvije, a poslije toga je čeka i operacija.

“Završena sedma hemoterapija. Sad ide ona Halidova “Ne zovi me, ne traži me, uzela si sve“ jedno sedam dana… a onda počinju i moje velike pripreme za koncert. Od laganog treninga, pa dalje i hvala na podršci svih ovih godina, a naročito svih ovih bolnih mjeseci. Naravno, ima još mjeseci da se izdrži, ali nadam se ne previše“, napisala je pjevačica na Fejsbuku.

Donni veliku podršku daju kolege širom regiona, a pjevačica se sprema za veliki humanitarni koncert u Zetri16. aprila.

“Tu će biti i neki mali film i poruke, uglavnom o borbi protiv raka i prihodi će ići za fondaciju Donna Ares“, nastavlja je Donna.

cazinnet-dona_ares1

U post skriptumu dodala je: “Ostalo mi je još ukupno 7-8 trepavica. A dok traju hemoterapije dobro ću se odmoriti od feniranja, a onda kad krene kosica dobro ću paziti šta ću s njom raditi. Volim vas sve i jedva čekam da se ponovo vidimo u velikom broju. Ova muzička manifestacija za koju se uveliko pripremamo po svemu neće biti samo običan koncert. Uz vrhunsku muzičku ekipu, opremu i program. Jedva čekam. Održala sam u karijeri preko 500 nastupa i koncerata, ali još nisam probala koncert neposredno poslije hemoterapije tako da ću ovom energijom koja će sigurno tek kulminirati ubiti ili ja njega ili on mene. Al prije da ćemo mi njega”.

cazin.net

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box