Portal 072info

Donosimo razloge zašto žene ulaze u vezu u kojoj nema ljubavi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svakoj ženi se barem jednom u životu dogodila veza s muškarcem koji joj se ne sviđa. Problem nastaje kada žena shvati da je ta veza otišla predaleko. Zašto žene započinju takve veze? Pročitajte neke od razloga.

1. Strah
Većina žena u jednom trenutku svoga života osjeti strah od samoće. Pomisli da nikada neće naći bolju polovicu, te stupa u vezu s nekim tko je ne privlači. Boji se da neće naći sigurnost, te započinje vezu. Nisu svjesne da tako gube šansu da upoznaju gospodina pravog, piše Novi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Nesigurnost
Nesigurnost je drugi razlog zbog kojeg žene kreću u vezu sa muškarcem radi sigurnosti. Ukoliko vam taj muškarac svakodnevno upućuje komplimente, rješava vas vaše nesigurnosti u sebe. Ipak, ne zaboravite da vam se taj muškarac ne sviđa, te da vama, na kraju krajeva, nije ni bitno što on misli o vama.

3. Pažnja
Svakoj ženi potrebna je pažnja. Ako ste s njim samo zato što vam poklanja tu pažnju, sebični ste. On se trudi oko vas, a vama nije stalo. Takva veza ne završava dobro, pripazite.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Natjecanje
Natjecanje je isto jedan od razloga veze sa muškarcem koji vam se ne sviđa. Pod natjecanjem mislimo na natjecanje sa prijateljicama ili neprijateljicama, da imate onoga koga druga želi, no savjetujemo vam da što prije prekinete takvu vezu, jer gubite priliku biti sretne i istinski voljeti i biti voljene.

Ono za čime vi trebate težiti je iskrena ljubav i veza, a ukoliko ćete težiti samo tome, to će vam se i ostvariti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME