Đorđe David nije štedio riječi: Gađat ću te cipelom, nedopustivo je

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedan od takmičarskih parova u posljednjoj emisiji “Zvezde Granda”, koja je emitirana sinoć, bili su Jasmin Alievski iz Sjeverne Makedonije i Maja Jevtić iz BiH, Rogatica. Njihovi mentori su Marija i Šerifović i Đorđe David, a muzičar je tokom svog izlaganja upotrijebio poprilično grube riječi upućene svom takmičaru.

Kako su numere odmicale, tako su i pristizali glasovi žirija. Na kraju je Jasmin odnio pobjedu sa maksimalih šet glasova, dok je Maja imala četiri glasa koja su joj bila dovoljna da se plasira u baraž.

Jasmin Alievski

Iako je Alievski dobio maksimalnih šest glasova, među kojima je i glas Dragana Stojkovića Bosanaca, harmonikaš ipak nije bio zadovoljan cjelokupnim utiskom, pa je iznio i nekoliko kritika.

ČITAJ JOŠ:  SUDAR TITANA IZ BIH: Duel koji je izazvao pometnju među članovima žirija

– Stav, prva pjesma, vrlo lijepo, druga pjesma vrlo lijepo, manje lijepo. Intonativno je moglo to i bolje, ali… U prvoj pjesmi se desila ista stvar kao i sa kandidatom koji je pjevao Šabana Bajramovića. Htio si stilski da se približiš Miši Kovaču, pa je na kraju bilo malo previše. U visinama si se dobro borio, ali moraš da obratiš pažnju na to š, to se čuje, to svi čuju. Što se tiče druge pesme, početak je bio katastrofa, a na kraju sam gledao sve i nisam mogao da se ogriješim. Što se tiče druge kandidatkinje, ništa ti nije išlo od glasa. Pogotovo ova druga pjesma koju je napisao Oliver Mandić – rekao je Bosanac.

ČITAJ JOŠ:  SUDAR TITANA IZ BIH: Duel koji je izazvao pometnju među članovima žirija
Maja Jevtić

Mili je iznio mišljenje koje je totalno suprotno od onoga što je rekao Bosanac.

– Kandidat broj jedan, ti imaš svoj brend, imaš jedan pokret koji uradiš i to je stvarno tvoj brend. Ja sam to samo vidio kod Elvisa Prislija, ti si zaista odličan i moj si favorit. Što se tiče djevojke, prva pjesma je bila okej, čekao sam drugu pjesmu, odnoso taj početak gdje treba da gruneš, to si uradila, a onda sve uprskala – rekao je Mili.

Snežana Đurišić je dodala:

ČITAJ JOŠ:  SUDAR TITANA IZ BIH: Duel koji je izazvao pometnju među članovima žirija

– Mislim da ste večeras bili ujednačeni, pogotovo u prvoj pjesmi – dodala je Snežana.

– Jasmine, ja ću te sada gađati cipelom, nemoj tog zeca da držiš kod srca, pusti ga da skače. Nedopustivo je ovo što ti je rekao Bosanac da si drugu pjesmu krenuo tako. Još si imao brljotina u drugoj pjesmi, a hvala žiriju što su objektivno ocjenili napredak. Bio si gori nego na probama, ovo je samo jedan puš u leđa i tebi i meni i znak da smo nagrabusili u trećem krugu – poručio je Đorđe svom kandidatu.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING