DOŠLI DA OBIĐU FARMU, PSI IH SAČEKALI SA LOBANJOM: Novi detalji užasa u Srbiji

Obezglavljeno tijelo za sada nepoznate osobe pronašla je srbijanska policija jučer oko podne na poljani kraj jedne kuće u zrenjaninskom vikend naselju na putu ka Elemiru, a kako se saznaje, psi lutalice su donijele lobanju do kapije vlasnika obližnjeg imanja koji su odmah obavijestili nadležne.

Vlasnici tog imanja došli su da obiđu farmu i odjednom su čuli da su se njihovi psi nešto uznemirili i počeli da laju. Tada su vidjeli ispred kapije nekoliko pasa lutalica koje su nosile nešto i kada su im prišli vidjeli su da nose ljudsku lobanju. Otjerali su ih i pozvali policiju koja je izašla na lice mjesta i u obližnjem šipražju pronašla obezglavljeno tijelo u fazi raspadanja – priča izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, forenzičari sudeći po stanju tijela, odnosno u kojoj je fazi raspadanja, zaključili su da je leš tamo bio tridesetak dana.

Istraga je i dalje u toku. Još se ne zna identitet pronađene osobe niti pol ali se sudeći po odjeći sumnja da je riječ o muškarcu. Tijelo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu a nadležni se nadaju da će rezultati obdukcije pokazati kako je nastupila smrt – priča on.

hayat.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE