“Došlo je vrijeme za naplatu”: Ognjenu Amidžiću nude ogromnu cifru za stopala, traže da ih slika i zarađuje na njima

Voditelj Ognjen Amidžić uskoro će dobiti drugo dijete, jer mu je supruga Mina Naumović u poodmakloj trudnoći, a sada je svojom objavom na društvenim mrežama iznenadio sve.

Naime, voditelj je dobio zanimljivu ponudu i sve javno objavio.

– Zdravo, pogledao sam tvoj profil i sviđa mi se ono što sam vidio, volio bih da te imam za prijatelja, pošalji mi slike feeda i dobijaš 1000 dolara nedeljno. Bez obaveza. Ja imam fetiš stopala. Volim da vidim slike stopala – pisalo je u poruci koju je Ognjen objavio na svom storiju na Instagramu, a onda je voditelj dodao sljedeće.

Ognjen Amidžić, objava
FOTO: OGNJEN AMIDZIC / INSTAGRAM&SCREENSHOT

– Došlo je vrijeme za naplatu – napisao je Ognjen Amidžić.

Podsjetimo, Ognjenova supruga Mina je jednom prilikom otkrila kako ju je otkrivanje veze sa Ognjenom skupo koštalo, budući da je od tog trenutka na meti sajber nasilnika.

– Mjesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i prijetnji zbog medijske kampanje (namjerno koristim bas taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ćutala sam, jer sam tako izabrala. U petom mjesecu trudnoće, više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir – napisala je ona, pa dodala, piše Blic.

Mina Naumović i Ognjen Amidžić
FOTO: CALLMENAUMI / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ukoliko i dalje imate potrebu da sjedite na mom profilu, čekajući da vidite gdje sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni riješiti prob

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE