Portal 072info

DR. JEREMIĆ: Svjetski stručnjak u Aysunu 28. aprila, rezervišite svoj termin!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

DoktorIgorJeremic

Već punu godinu dr. Igor Jeremić, specijalista akušerstva, ginekologije i dermatohirurgije kao i licencirani edukator radiotalasne hirurgije za Evropu i Rusiju posjećuje jednom mjesečno Frizersko-kozmetički salon AYSUN, gdje su u tom terminu klijenteli iz Zenice i okoline dostupne njegove usluge, kao što su prvenstveno uklanjanje mladeža, bradavica i drugih izraslina na koži. Nakon pregleda dr. Jeremić uklanja izraslinu za svega 30 sekundi sa radiotalasnom tehnikom, koja je posljednjih godina najviše primjenjena u tom polju dermatohirurgije i koja ruši sve tabue i sujevjerstva po pitanju uklanjanja mladeža i slično.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon uklanjanja izrasline, na tretiranom mjestu se vremenom stvara krastica, a nakon što ona spadne, ne ostaje nikakav ožiljak, tako da je ovaj tretman posebno pogodan za uklanjanje bradavica i mladeža sa lica, očiju i slično. Iskoristite nesvakidašnju ponudu uklanjanja mladeža ili bradavica radiotalasima po cijeni od 100 KM.

U druge vrhunske usluge ovog svjetkog stručnjaka, a koje su dostupne u salonu AYSUN, spada popunjavanje bora sa botoxom. Botox blokira rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu koje nastaju upravo snažnim djelovanjem tih mišića. Djelovanje Botoxa je lokalizirano samo na mjesta na koja je injiciran. Tretman Botoxom je gotovo bezbolan, a učinak traje oko šest mjeseci. Aplikacija Botoxa se može ponavljati neograničen broj puta u određenim vremenskim razmacima, bez straha za zdravlje pacijenta. Kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja je trajniji. Cijena popunjvanja bora sa botoxom na zoni oko očiju i čela i podizanje kapaka 500 KM.

Pored toga, ukoliko posjetite Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ 28. aprila na raspolaganju vam stoji još jedna usluga Dr. Jeremića i to popunjavanje nazolabijalnih bora sa hijaluronom ili uvećanje usana sa hijaluronom za samo 450 KM po kubiku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Obavezna najava termina na br. 061 769 308 i 063 292 094 ili putem Facebook stranice salona!

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME