Portal 072info

DR. JEREMIĆ: Svjetski stručnjak u Aysunu 28. aprila, rezervišite svoj termin!

DoktorIgorJeremic

Već punu godinu dr. Igor Jeremić, specijalista akušerstva, ginekologije i dermatohirurgije kao i licencirani edukator radiotalasne hirurgije za Evropu i Rusiju posjećuje jednom mjesečno Frizersko-kozmetički salon AYSUN, gdje su u tom terminu klijenteli iz Zenice i okoline dostupne njegove usluge, kao što su prvenstveno uklanjanje mladeža, bradavica i drugih izraslina na koži. Nakon pregleda dr. Jeremić uklanja izraslinu za svega 30 sekundi sa radiotalasnom tehnikom, koja je posljednjih godina najviše primjenjena u tom polju dermatohirurgije i koja ruši sve tabue i sujevjerstva po pitanju uklanjanja mladeža i slično.

Nakon uklanjanja izrasline, na tretiranom mjestu se vremenom stvara krastica, a nakon što ona spadne, ne ostaje nikakav ožiljak, tako da je ovaj tretman posebno pogodan za uklanjanje bradavica i mladeža sa lica, očiju i slično. Iskoristite nesvakidašnju ponudu uklanjanja mladeža ili bradavica radiotalasima po cijeni od 100 KM.

U druge vrhunske usluge ovog svjetkog stručnjaka, a koje su dostupne u salonu AYSUN, spada popunjavanje bora sa botoxom. Botox blokira rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica.

Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu koje nastaju upravo snažnim djelovanjem tih mišića. Djelovanje Botoxa je lokalizirano samo na mjesta na koja je injiciran. Tretman Botoxom je gotovo bezbolan, a učinak traje oko šest mjeseci. Aplikacija Botoxa se može ponavljati neograničen broj puta u određenim vremenskim razmacima, bez straha za zdravlje pacijenta. Kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja je trajniji. Cijena popunjvanja bora sa botoxom na zoni oko očiju i čela i podizanje kapaka 500 KM.

Pored toga, ukoliko posjetite Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ 28. aprila na raspolaganju vam stoji još jedna usluga Dr. Jeremića i to popunjavanje nazolabijalnih bora sa hijaluronom ili uvećanje usana sa hijaluronom za samo 450 KM po kubiku.

Obavezna najava termina na br. 061 769 308 i 063 292 094 ili putem Facebook stranice salona!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box