Drama ispred banke u BiH: Razbijao bankomat, radnika napao nožem

policija sud 1

Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, 12. oktobra identifikovali su i uhapsili Đ.S. (48) iz  ovog grada zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela ,,Ugrožavanje sigurnosti“, ”Teška krađa” i ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Policajcima je oko 10.25 sati prijavljeno je da se u ulici Vidovdanska u neposrednoj blizini ”Addiko Bank”, nalazi nepoznato muško lice, sa nožem u ruci.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, koji su na licu mjesta zatekli lice kako nožem oštećuje pneumatike na  dva vozila, koja se nalaze na parking prostoru ispred navedene banke.

Nakon što su ga razoružali, on je uhapšen.

Daljim radom policijski službenici PU Bosanska Gradiška došli su do saznanja da je nepoznato muško lice na bankomatu navedene banke pokušalo izvršiti transakciju novca, te kako ista nije uspjela, rešetkom od šahta koji se nalazi u neposrednoj blizini banke lice je počelo da razbija bankomat.

U nastojanju radnika obezbjeđenja ”Sekjuritis Sarajevo” da spriječi navedeno lice da razbija bankomat, lice Đ.S. na radnika obezbjeđenja nasrće sa nožem u ruci, pri čemu se radnik obezbjeđenja povlači u prostorije banke, te o svemu obavještava Policijsku stanicu Gradiška.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te je u toku rad po navedenoj prijavi.