DRUGI KRUG: Osvoji ulaznicu za koncert Allegro benda 22.02. @ Ekor Club

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

AllegroBandNagradnaIgraEkorClub

Trenutno najpopularniji bend u BiH, regiji i šire odlučio je počastiti zeničku publiku nastupom u Ekor Clubu na trećem spratu Robne kuće Zeničanka, i to već naredni mjesec.

Tako će, ubijeđeni smo, popularni Allegro band okupiti veliki broj istinskih ljubitelja hitova poput ‘Imendan’, ‘Neka ide život’, ‘Izdao si me’ i mnogih drugih mega hitova iza kojih stoji ovaj uspješni band.

Ako je suditi prema ranijim reakcijama zeničkih miljenika ove grupe za predstojeći nastup tražit će se ulaznica više, budući da je ovaj bend do sada već dva puta trebao počastiti grad Zenicu svojim nastupom ali su isti bili otkazani.

Spektakularni nastup definitivno će biti događaj koji će obilježiti februar mjesec i muzički život grada Zenice, a svi zainteresovani za ovaj muzički događaj koji predstoji rezervacije i kupovinu ulaznice mogu izvršiti LIČNO u Restoranu Ekor – Robna kuća Zeničanka.

Vidimo se na velikom muzičkom događaju u Zenici, 22. februar – Ekor Club na trećem spratu Robne kuće Zeničanka – Cijena ulaznice: 10,00 KM! Ne dopustite da vam pričaju kako je bilo na najboljem provodu u gradu, budite dio nesvakidašnjeg muzičkog spektakla, a u pauzama popularnog benda zabavljat će vas DJ Sammyr Van Selimspahich.

NAGRADNA IGRA

Portal 072info u saradnji sa poslovnim partnerom Ekor Clubom organizuje nagradnu igru u kojoj vam dodjeljujemo ulaznice za muzički događaj koji predstoji. U nagradnoj igri mogu učestvovati ISKLJUČIVO članovi Facebook stranice portala 072info.com koji izvrše podjelu reklamne fotografije koju ćemo uskoro objaviti na našoj FB stranici, te se pridruže Facebook stranici Ekor Club-a klikom OVDJE.

Sudjeluj u nagradnoj igri klikom OVDJE