Dvojica muškaraca se prepustila strastima na klupi, policija intervenisala

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Seksualni klinč dvojice muškaraca na klupici preko puta, ni manje ni više nego Policijske akademije na Aveniji Gojka Šuška u Zagrebu prekinuli su u upravo momci u plavom.

Muškarci su, inače, penzionisani 69-godišnji Zagrepčanin te nešto mlađi Karlovčanin. Zaradili su kaznene prijedloge zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana nakon čega ih je Općinski prekršajni sud u Zagrebu “lupio” po džepu sa 195 KM kazne.

A, obzirom na to da su prenoćili u policiji dok alkoholne pare iz njih nisu ishlapile, vrijeme provedeno u posebnoj prostoriji pod policijskim nadzorom im je umanjilo za 156 KM iznos koji moraju platiti. Također, svaki mora nadoknaditi i 80 KM sudskih troškova.

I, dok je mlađi izbjegavao sudske pozive, njegov vremešni “partner” s klupe je priznao grijeh u kojem je glavnu ulogu odigrao njegov izloženi ‘ponos’, prenosi portal Jutarnji.hr.

“Taj dan bio sam pijan. Sjedio sam na klupi kada mi je prišao jedan, meni nepoznati muškarac, a koji je također bio u alkoholiziranom stanju. Mi smo naprosto izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem od alkoholiziranosti te me doista oralno zadovoljavao. Iskreno mi je žao. Tog muškarca kasnije nikada nisam vidio. Nisam sklon takvom ponašanju, ali zbog alkoholiziranosti nisam bio svjestan svojeg neprimjerenog ponašanja. Zapravo, ‘osvijestio’ sam se tek kad su do nas došli policajci te nas upozoravali da prestanemo s nedoličnim ponašanjem”, posramljeno je u sudnici rekao zagrebački penzioner pritom moleći za blažu kaznu jer da ima mala primanja od kojih uzdržava suprugu s invaliditetom.

Obojici je kao otežavajuća okolnost, prilikom računanja visine kazne, uzeta u obzir njihova ranija prekršajna evidentiranost.

GODISNJICA
MARKETING