Džastin Biber: Mislio sam da će brak riješiti moje probleme, ali nije

2 7
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevač Džastin Biber (Justin Bieber) otkrio je da je doživio “emotivni slom” nakon što je shvatio da brak sa Hejli neće riješiti njegove probleme. Biber je pričao o iskustvu bračnog života sa suprugom Hejli, ali i potvrdio da je njegov novi studijski album pri kraju.

– To je putovanje. Sjećam se kada sam se oženio, emotivno sam se slomio jer sam mislio da će brak riješiti sve probleme koje imam, ali nije – rekao je Biber i shvatio je da je to pomalo licemjerno. Želiš da tvoja žena radi nešto što ne radiš, a onda je teško pogledati se u ogledalo i shvatiti – čovječe, možda nisi osoba kakva si nužno mislio da jesi – rekao je Biber i dodao da je to samo rezultat njegovih trauma i životnih okolnosti.

Iza para je težak period jer je njegova supruga imala mali moždani udar, a potom i srčani udar. Ipak, uspio je da se posveti muzici uprkos tome što je prošle godine objavio svoj šesti studijski album Justice.

– Mislim da još nema datuma, ali znam da završavamo. Zvuči jako dobro. Zaista sam uzbuđen zbog toga – otkrio je Biber.

Otkrio je da će se pojaviti na novom albumu pojaviti i jedan od muzičara, Džon Majer, koga je Biber priznao i kome se divi.

Avaz