Džehverović za 072info: Pobjeda bi značila ostvarenje velikog sna, poklonio bih je sinu!

Sinoć je održano polufinalno veče Zvezde Granda, a slobodno možemo reći kako su kandidati iz BiH dominirali. 

Polufinalno veče je bilo u znaku Bosanaca i Hercegovaca. Tako je svoj prolazak u finale što direktno, tako i kroz baraž ove noći obezbijedilo čak osam Bosanaca i Hercegovaca, a to su: Nermin Handžić, Mustafa Mehić, Velid Handžić, Kenan Dervišević, Alem Bajrović, Hanad Džehverović, Srđan Stanić i Meliha Imširović.

Među osam kandidata iz BiH koji su se plasirali u finale su i dvojica Zeničana Kenan Dervišević i Hanad Džehverović, a kojima je sreću u finalnoj večeri zaželio gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

-Čestitam našim Zeničanima koji su ostvarili plasman u finale najpopularnijeg takmičenja “Zvezde Granda”! Pozivam sve naše sugrađane da ih podrže u finalnoj večeri, glasaju i tako donesu prvu pobjedu sa ovog takmičenja i u naš grad. Ovi momci to zaslužuju, a rekao sam im to i prilikom prijema u mom kabinetu. Kenane i Hanade, želim vam puno sreće. Zenica je uz vas, do pobjede! – napisao je Kasumović na svom Facebooku. 

Džehverović nestrpljivo iščekuje finalnu večer, a sa pravom se nada kako bi upravo on mogao odnijeti titulu pobjednika.

U izjavi za “072info”, Zeničanin kaže kako se osjeća fenomenalno, a pobjeda bi mu značila ostvarenje velikog sna.

-Osjećam se fenomenalno, jako sam sretan, velika je ovo stvar. Pobjedu bih, naravno, volio, ali to je sve u rukama glasača, sve je moguće. Pobjeda bi značila ostvarenje jednog velikog, dugogodišnjeg sna. Najveća podrška mi je, prije svega, bila porodica, moja mama, supruga i moji najbliži prijatelji, moj bend, i na kraju ova “armija” ljudi koji svakodnevno prate moj rad. Pobjedu bih poklonio svom sinu – kaže Džehverović za 072info. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE