DŽEJLA RAMOVIĆ PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU: Godinu i po dana nisam zarađivala

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pobjednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Džejla Ramović uspješno korača muzičkim putem i strpljivo gradi svoju karijeru.

Osim što se bavi pjevanjem, ona je odlučila da se posveti i školovanju pa je tako prije dvije godine upisala fakultet u Barceloni.

Gostujući u jednoj emisiji, Džejla se prisjetila prelomnog momenta koji se tada dogodio, pa je otkrila kada je odlučila da se posveti obrazovanju.

Kako je rekla, period pandemije je kao i svima i njoj promijenio život, a tada se i zabrinula za svoju karijeru.

Dolazi period da ja godinu i po dana ne radim ništa, tada već imam 19 godina i meni je čudno što ja ne zarađujem. Morala sam nešto da uradim i onda sam razmišljala šta je opcija da ja radim ako me u životu snađe nešto kao što je bila korona – rekla je pjevačica.

Džejla otvoreno priznaje da joj nije bilo dovoljno samo pjevanje kao životni poziv i onda je uložila u obrazovanje da bi u životu imala više različitih mogućnosti ako se ponovo desi situacija poput pandemije.

Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovjek ima neke razne vještine i možemo se mi snaći na razne načine. Ljudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam željela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htjela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram – zaključila je ona.