Džejli nije bilo dobro zbog pitanja o Mariji Šerifović: „Bože me sačuvaj“

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Talentovana mlada pjevačica Džejla Ramović našla se u ulozi stručnog žirija u veteranskom šou „Nikad nije kasno“ i ne krije da je zbog toga veoma uzbuđena i srećna.

–Čim sam ovdje sve me podsjeća na „Zvezde Granda“. Emisiju „Nikad nije kasno“ redovno pratim i jako volim sve te ljude, jedva čekam da sjednem u tu stolicu. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovdje i što ću imati priliku da uživo slušam naše takmičare – objasnila je Ramovićeva.

ČITAJ JOŠ:  Pjesma ‘Dobar vam dan’ mi je podsjetnik šta nikada ne treba da budem

Pjevačica je publiku nedavno obradovala emotivnom baladom „Sparta“. Kako je već godinama u istom muzičkom pravcu, Džejla otkriva da li svojoj publici uskoro sprema neka nova iznenađenja.

-Balade najviše volim. Zauvijek bih snimala balade, ali vjerovatno ćemo nešto malo i da prošaramo. Snimam ono što mi se sviđa u određenom trenutku, a u „Spartu“ sam se zaljubila na prvo slušanje. Rijetko mi se to dešava. Spartu je radio Nemanja Antonić, a spot smo snimali na Islandu. Bio je to jako mali tim ljudi, ali kvalitetan – rekla je Džejla.

ČITAJ JOŠ:  Pjesma ‘Dobar vam dan’ mi je podsjetnik šta nikada ne treba da budem

Iako su već prošle godine, po medijima se i dalje spekuliše o njenom odnosu sa bivšom mentorkom. Džejla nerado i dalje odgovara na ova pitanja, pa je ovog puta kratko prokomentarisala Mariju Šerifović, a šta je rekla o mentorki poslušajte u videu ispod.

GODISNJICA
MARKETING