Džeko i Đurić su napadačka budućnost reprezentacije BiH

Edin Džeko i Milan Đurić su moguća napadačka solucija reprezentacije BiH za budućnost, rekao je selektor nogogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević nakon današnje pobjede protiv Kipra u 3. kolu kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

 Bosna i Hercegovina je na ”Bilinom polju” u Zenici savladala Kipar s 2:0, a Baždarević je zadovoljan zalaganjem svih igrača koji su večeras izašli na teren.

“Ovo je bila zaslužena i lijepa pobjeda našeg tima. Svi igrači su zaslužili čestitke zbog igre i ponašanja, kao i navijači koji su nas danas bodrili i koji su zaslužili ovu pobejdu. Džeko i Đurić su radili dobro posao, radili su jedan za drugog i sigurno je da su uz Ibiševića budućnost naše reprezentacije”, naglasio je Baždarević.

Selektor BiH je dodao da je ulazak Tina Sven-Sušića i Izeta Hajrovića također unaprijedio igru bh tima, te da je takav način igre cilj reprezentacije BiH.

“Od prvoga dana želimo da imamo ekipu u kojoj na sve igrače možemo računati. Ko god uđe na teren mora dati svoj maksimum. To su večeras uradili Sušić i Hajrović i drago mi je zbog njih”, zaključio je Baždarević.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Prethodni članakZnate li koji je najprljaviji dio našeg tijela i leglo bakterija?
Sljedeći članakZENICA Topli radijatori prije 15. oktobra?