Džeko i Đurić su napadačka budućnost reprezentacije BiH

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Edin Džeko i Milan Đurić su moguća napadačka solucija reprezentacije BiH za budućnost, rekao je selektor nogogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević nakon današnje pobjede protiv Kipra u 3. kolu kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

 Bosna i Hercegovina je na ”Bilinom polju” u Zenici savladala Kipar s 2:0, a Baždarević je zadovoljan zalaganjem svih igrača koji su večeras izašli na teren.

“Ovo je bila zaslužena i lijepa pobjeda našeg tima. Svi igrači su zaslužili čestitke zbog igre i ponašanja, kao i navijači koji su nas danas bodrili i koji su zaslužili ovu pobejdu. Džeko i Đurić su radili dobro posao, radili su jedan za drugog i sigurno je da su uz Ibiševića budućnost naše reprezentacije”, naglasio je Baždarević.

Selektor BiH je dodao da je ulazak Tina Sven-Sušića i Izeta Hajrovića također unaprijedio igru bh tima, te da je takav način igre cilj reprezentacije BiH.

“Od prvoga dana želimo da imamo ekipu u kojoj na sve igrače možemo računati. Ko god uđe na teren mora dati svoj maksimum. To su večeras uradili Sušić i Hajrović i drago mi je zbog njih”, zaključio je Baždarević.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”