EKSKLUZIVNO Marija Šerifović: Publici u Zenici poklonit ću predivan koncert (VIDEO)

Marija Šerifović će 3. decembra održati veliki koncert u Areni u Zenici, a pored toga uveliko snima novu pjesmu za koju kaže da će biti hit godine. Najveća pop zvjezda  otkriva šta je pripremila za publiku u Bosni i Hercegovini, kad izlazi njen novi singl i da li razmišlja o duetu sa Jelenom Karleušom.

Kako će izgledati tvoj koncert u Areni u Zenici?

Po prvi put pripremam nešto potpuno drugačije za koncert u Zenici. Ne bih preterano da otkrivam o čemu se radi. Promeniću malo repertoar i biće lepih tuđih pesama da tako kažem. Biće to zanimljive interpretacije i vrlo interesantni vokali koji će zajedno sa mnom biti na sceni i izvoditi pesme. Ne sumnjam da će biti prelepo jer je bosanska publika odavno pokazala ljubav prema meni, a ja ne umem drugačije da im je vratim nego dobrim i kvalitetnim interpretacijama na dan koncerta.

Ovih dana snimaš novu pjesmu i na Instagramu si sa fanovima podjelila da video spot snimaš u Turskoj. Ko je radio pjesmu i kad će biti premijera?

Ne mogu to još uvek da vam otkrijem. Premijera pesme će biti 5. decembra.

Miljenica si publike “Zvezde Granda”  i nedavno su ti priredili iznenađenje za rođendan. Šta si dobila danas od njih na poklon?

Nisam još otvorila poklone. Volim to da uradim natenane…

Fanovi “Zvezda Granda” bi voljeli da snimiš duet sa Jelenom Karleušom. Šta kažeš na tu ideju?

Ako nam neko nekada ponudi interesantnu pesmu neće biti problem. Ne znam o čemu bi nas dve mogle da pevamo. (smeh) Ali zašto da ne jednog dana…

Pogledajte šta je Marija Šerifović poručila fanovima:

https://www.youtube.com/watch?v=oY24KNjxoh0

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE