EKSKLUZIVNO! Prva ispovijest roditelja Danke Ilić: Molimo ljude da nam NE IZJAVLJUJU SAUČEŠĆE, nadamo se da će nam se KĆERKA ŽIVA VRATITI!

EKSKLUZIVNO! Prva ispovijest roditelja Danke Ilić: Molimo ljude da nam NE IZJAVLJUJU SAUČEŠĆE, nadamo se da će nam se KĆERKA ŽIVA VRATITI!

Majka i otac Danke Ilić, Ivana i Miloš po prvi put zajedno govorili su o kobnom danu 26. martu kada su ostali bez kćerke i dali su ispovijest za Republiku. Naime, roditelji Danke Ilić su jedva govorili o nesretnom danu kada se njihovoj kćerki gubi svaki trag.

Sa knedlom u grlu prvi je progovorio Dankin otac, a onda se uključila i majka koja je jasnog stava da ne želi da joj bilo ko izjavljuje saučešće pošto ona u dubini duše vjeruje da je njihovo dojete živo.

-Zbog svega što je izrečeno o nama i što smo blaćeni na najgori mogući način nas dvoje kao roditelji, rekli smo da ćemo se javno obratiti kada se slučaj riješi odnosno kada saznamo cikelu istinu o nestanku naše kćerke Danke – rekao je Miloš ilić za Republiku. Ivana i Miloš prepričali su kako je njihov sretan život u trenu pretvoren u košmar iz kog se kažu nikad ne izlazi. – Šta mislite kako je nama?! Kako je našim dušama i srcima?! Kako nam je bez djeteta? Kako nam je kad nas sin pita gdje mu je seka, kad kaže” Mama, gde je Danka?”, a nje nema- rekla je Ivana gledajući pogledom beznađa. Na pitanje da opiše kako je nestala Danka i šta je istina o njenom nestanku roditelji su u glas rekli: – Sve je laž-. Miloš je onda nastavio: “Osim da je za njom tragalo mnogo ljudi. Ivana je dobra majka i ja sam dobar otac, ali…još se nije stiglo do istine. Uhapšeni su monstrumi, ali…”. Ivana i Miloš kažu za Republiku da ne prihvataju izraze saučešća okoline iako nose crninu od dana kada je policija saopštila da su se obistinile najstrašnije sumnje, i da su njenu Danku dvojica radnika JKP Vodovod Bor Dejan Dragijević i Srđan Janković udarili službenim automobilom, ubacili je u kola i kada je kasnije zaplakala da su je ti isti monstrumi udavili umjesto da joj ukažu pomoć. Ivana izgovora rečenicu od koje se koža ježi na čitavom tijelu: – “Mi ne prihvatamo kada nam izjavljuju saučešće, zamolimo ih da to ne rade, jer i dalje nismo videli kćerku. I dalje postoji taj jedan tračak nade da će nam se živa vratiti. One svikeće, želim da istaknem, nismo palili zbog onog najgoreg, nego da joj osvijetlimo put da se vrati”

Onda nam opisuje košmar koji je kaže nastao iznenada na mjestu koje je strašno voljela. – Danku i sina sam tog dana odvela sa namjerom da se igraju na mjestu gdje sam ja odrasla i gdje me vežu najlepše uspomene. Tamo sam imala prelikepo djetinjstvo. Strašno je što me neko sumnjiči samo zato što sam djecu odvela na mjesto koje je toliko bitno za mene- rekla je Ivana. Ponovila je kao i u policiji što je odmah rekla da je djevojčica nestala dok je otišla do svojih kola parkiranih sa druge strane pojate, po flašicu sa vodom za sina i prepričala je šok kada nije vidjela djetence koje je ostavila da se igra i koje prethodno nije pokušavalo da izađe iz dvorišta. – Kad sam se vratila na mjesto gdje su bila djeca, Danke nije bilo i ja sam krenula u krug da se vrtim , oko pojate sam je tražila i dozivala…- rekla je. Miloš je bio na poslu u vrik Jeme nestanka kćerke, a objasnio kako su nastale posljednje Dankine fotografije neposredno pred njen nestanak. – Ivana mi se uvijek javljala gdje ide, kao i kada stigne sa djecom tamo gdje je krenula.

Slikala je Danku i Lazu tada i poslala mi slike sa tog placa. To je istina, samo ih je meni poslala- kaže, pa nastavlja: – Bio sam na terenu, postavljao instalacije po selu Slatina kada me je Ivana pozvala. Vrištala je na telefon koliko je plakala i rekla je: ” Miloše, nema mi je Danka”. Krenuo sam sa kolegom istog trenutka i jurio ka njoj. Stigao sam prik Je policije koju je Ivana zvala čim je videla da djeteta nema.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS