EMINU SU SVI PODRŽALI U BORBI ZA ALIMENTACIJU: Sud ima novi dokaz u Mustafinu korist

63626 emina jahovic mustafa sandal cem talu iff 750x428 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Prije nekoliko mjeseci Emina Jahović iznenadila je javnost otkrivši da njen bivši suprug više od dvije godine nije plaćao alimentaciju. Popularna pjevačica podnijela je i tužbu, ali Mustafa Sandal je vrlo brzo uzvratio istom mjerom.

U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je vjerovati posljednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom.

ČITAJ JOŠ:  Kako spriječiti zavisnost od šećera

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira.

Takođe, poslije razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa prenio svoju nekretninu na majku godinu dana prije razvoda“.

ČITAJ JOŠ:  Ispovijest: Emina Jahović tužnom pričom rasplakala prisutne u studiju

Međutim, u službenoj evidenciji nigdje se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku.

U to vrijeme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

GODISNJICA
MARKETING