Portal 072info

Energetsko iscjeljivanje theta valovima: Žena pobijedila rak

Meditativna tehnika iscjeljivanja theta-valovima djeluje na sve četiri razine bića – od mentalne i fizičke pa sve do emotivne i duhovne. Teorijski fizičar Leonard Mlodinow pokazao je kako su ljudi svjesni samo pet posto onog što se događa u njihovim mozgovima, a ostalih 95 posto duboko je skriveno u podsvjesnim komorama uma.

Upravo zbog toga je važno strujanje theta- valova u mozgu jer oni pokrivaju frekvencije koje povezuju svjesni i nesvjesni dio uma. Theta-iscjeljivanje je duhovna disciplina u kojoj osoba razvija svoje zatomljene intuitivne sposobnosti. Na taj se način tijelo i duh oslobađaju od negativnih osjećaja koje ga tište godinama.

Prema theta-učenju, neke negativne osjećaje poput krivnje ili srama možemo nositi još iz djetinjstva te ih ne moramo biti svjesni. Oni su toliko štetni za zdravlje čovjekova duha i tijela da mogu uzrokovati ozbiljne fizičke poremećaje i bolesti.

Primjenom theta-valova i iscjeljivanja možemo jednostavno “promijeniti program” te početi pozitivno promišljati o sebi i drugima. Koristeći snagu vlastitih valova u mozgu, pristupate podsvjesnim mislima gdje su pohranjene negativne misli i vjerovanja koji koče ostvarenje naših snova i ciljeva.

Tad shvaćamo koji je uzrok tim vjerovanjima, a nakon toga ih theta-valovima, kroz meditaciju, pretvaramo u pozitivna vjerovanja. Tehnika je jednostavna i ne temelji se ni na jednoj religiji, a polaznici seminara svjedoče o uspješnosti.

Podijelite članak