Enis Bešlagić, Halid Bešlić i Dragan Bjelogrlić uživali u bosanskim kolačima

Dragan Bjelogrlić poznati srbijanski glumac ovih dana boravi u našem gradu, kako bi na SFF-u promovirao novu sezonu svoje serije “Senke nad Balkanom “. Ovaj dolazak bio mu je dobar povod da se sretne sa svojim dobrim prijateljima Enisom Bešlagićem i Halidom Bešlićem. “Pozitivno, lijepo i iskreno druženje koje traje”, podijelio je fotografiju na svom Instagram profilu Enis Bešlagić.

Dodavši kako nema jedno srce za ljubav, drugo za mržnju.

Tako je Sarajevo Film Festival još jednm potvrdio da osim što je na jednom mjestu okuplja ljubitelje filmova, spaja i neke stare prijatelje koji zbog obaveza, ali i stalnog mjesta boravka ne mogu baš često da se viđaju.

Inače u maju mjesecu Enis Bešlagić najavio je snimanje druge sezone serije Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Naime, Bešlagić se u seriji pojavljuje u ulozi Damira Dragaša, Bosanca koji preuzima propali beogradski košarkaški klub KK Radnik.

Prva sezona snimana je u Beogradu, Zagrebu i na Jadranu, a snimanje novih epizoda moglo bi se desiti i u Sarajevo, ali i u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Klix.ba