AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Pjevač Era Ojdanić priznao je da tokom pandemije koronavirusa ima kontakt sa nježnijim polom, isključivo putem aplikacija za upoznavanje.

Era korositi stranu aplikaciju, a objasnio je i kako ona funkcijoniše. Iako je u kontaktu sa mnogim damama, pjevač ističe da se ni sa jednom ženom još uvijek nije upoznao uživo.

– Ima jedna aplikacija, mislim da su to smislili Danci. Moraš da popuniš sve svoje podatke, ako želiš sa nekim da se vidiš, da ne bi došlo do zlostavljanja i slično. Potrebno je da popuniš sve: ime, prezime, matični broj… U aplikaciji piše: “Pristajem da budem sa time i time, neću odgovarati pred sudom, da ću voditi ljubav…” – rekao je Era

– Ja se ne upoznajem, ako bi neka htjela slučajno da dođe, bez potpisa, bato, ni kafa. Ja pratim medije i kod nas i u svijetu, kriza je velika, koriste žene i svaki trenutak ne bi li došli do kinte. Nisam nijednoj odobrio još da potpiše. Ako budem odlučio, reći ću joj, popuni podatke, pa dođi – ističe Era.

Pjevač je istakao da su žene na aplikacijama koje on koristi uglavnom razvedene i da hvale njegov izgled.

– To su žene uglavnom srednjih godina i mnogo ih je razvedenih. Kažu mi da izgledam kao dečko od 35, 40 godina – završio je on u emisiji Grand Magazin.