Portal 072info

EUFORIJA U ZENICI Robijaši bakljadom i bibijadom najavili sutrašnji derbi (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati aktuelnog prvaka naše zemlje i lidera na tabeli Zrinjski iz Mostara. Zeničanima je sutra potrebna pobjeda, kao i gostima, a očekuje se pravi spektakl na Bilinom polju. Budući da se navijači crno-crvenih vraćaju na tribine nakon skoro tri godine, u Zenici je proteklih dana velika euforija. Nakon dugo vremena sutra se očekuje da stadion bude dupke pun, a atmosfera kakva nije dugo viđena na našim terenima.

Kako bi još više animirali ljude u Zenici za sutrašnju utakmicu, večeras su popularni “Robijaši” napravili veliku Bibijadu kroz cijelu Zenicu, preko 40 auta s obilježjima Čelika prodefiliralo je kroz grad, te pjesmama i navijanjem najavili sutrašnji derbi duel.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zanimljivo da je centar grada bio blokiran jedno vrijeme, jer su sva auta stala na jedno mjesto i navijači su izašli navijati iako u Zenici pada izuzetno jaka kiša. Sutra očekujemo pravi nogometni spektakl na Bilinom polju, kako na terenu, tako i na tribinama. Copa90 koja je došla u Zenicu, kako bi snimila prilog o Čeliku i navijačima sigurno da će imati mnogo toga da zabilježi.

Nadamo se da će sutra sve proći bez incidenata, te da će se iz Zenice poslati lijepa slika kako u regiji, tako i cijeloj Evropi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sportzdk.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

NK Fortuna nakon jedanaesteraca savladala NK Čelik

072info.com

Narod i pravda Zenica: Od stihijskog ubice do velikog spasitelja!

072info.com

Nakon ostavke NK Čelik oglasili se i “Robijaši”

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME