Portal 072info

EUFORIJA U ZENICI Robijaši bakljadom i bibijadom najavili sutrašnji derbi (FOTO)

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati aktuelnog prvaka naše zemlje i lidera na tabeli Zrinjski iz Mostara. Zeničanima je sutra potrebna pobjeda, kao i gostima, a očekuje se pravi spektakl na Bilinom polju. Budući da se navijači crno-crvenih vraćaju na tribine nakon skoro tri godine, u Zenici je proteklih dana velika euforija. Nakon dugo vremena sutra se očekuje da stadion bude dupke pun, a atmosfera kakva nije dugo viđena na našim terenima.

Kako bi još više animirali ljude u Zenici za sutrašnju utakmicu, večeras su popularni “Robijaši” napravili veliku Bibijadu kroz cijelu Zenicu, preko 40 auta s obilježjima Čelika prodefiliralo je kroz grad, te pjesmama i navijanjem najavili sutrašnji derbi duel.

Zanimljivo da je centar grada bio blokiran jedno vrijeme, jer su sva auta stala na jedno mjesto i navijači su izašli navijati iako u Zenici pada izuzetno jaka kiša. Sutra očekujemo pravi nogometni spektakl na Bilinom polju, kako na terenu, tako i na tribinama. Copa90 koja je došla u Zenicu, kako bi snimila prilog o Čeliku i navijačima sigurno da će imati mnogo toga da zabilježi.

Nadamo se da će sutra sve proći bez incidenata, te da će se iz Zenice poslati lijepa slika kako u regiji, tako i cijeloj Evropi.

Sportzdk.ba

Podijelite članak

Počitajte još

Ko će na klupu Čelika?

072info

Robijaši i ove godine planiraju obradovati veliki broj zeničkih mališana

072info

Alarmantna situacija u Čeliku: Igračima se duguje više od pet plaća

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box