Evo kako će izgledati odlazak frizeru u doba korone

Podijelite vijest

Pandemija koronavirusa utjecat će na mnoge sfere našeg života. Neke stvari izgledat će mnogo drugačije nego što smo navikli, pa tako i odlazak kod frizera.

Vlasnici zagrebačkog frizerskog salona Danu već su preuredili svoj prostor kako bi bili spremni za povratak mušterija jednom kad mjere Stožera to budu omogućile. Zaštitne pregrade dijelit će radne jedinice, a umjesto klasičnih peškira, koristit će se jednokratni peškiri i jednokratni ogrtači, piše Index.hr.

Klijenti će dobiti i zaštitne rukavice, a na ulazu će se mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom. Ako se pokaže da mušterija ima temperaturu, neće moći ući u salon. Narudžbe će se primati isključivo preko telefona.

Četke su dezinficirane i sterilizirane, a frizerke će nositi zaštitne vizire.

Preuređenje je privuklo brojne reakcije. Neki su bili oduševljeni, dok su drugi tek sad postali svjesni koliko će koronavirus utjecati na naše živote. “Stravično!! Naježih se… U kakvom ćemo to svijetu živjeti? Vama svaka čast na trudu, sigurnosti, akciji… Ali kad bude 40 vani, pa fen, pa vizir… Pa naš život je baš kao iz horora”, napisala je jedna pratiteljica Facebook profila salona.

Drugi su ipak bili puno optimističniji.

“Svaka čast!!!! Želim vam što prije otvorenje, a ja se prijavljujem za mjerenje temperature, naravno prije frizure”, “Svaka čast, bas ste se potrudili”, “Jako pohvalno”, pisali su.


Podijelite vijest