Portal 072info

EVO KAKO SE PRIJAVITI: Posao za najmanje 2.000 osoba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Program se realizuje s ciljem zapošljavanja/radnog angažovanja najmanje 2.000 osoba s evidencije nezaposlenih priotitetno s područja Federacije BiH ugroženih prirodnom nesrećom – poplavama i klizištima na poslovima otklanjanja i ublažavanja štetnih djelovanja i posljedica prirodnih nesreća.

Federalni zavod za zapošljavanje (FZZZ) je na svojoj internet stranici (www.fzzz.ba) objavio Javni poziv za učešće u Programu javnih radova “Zajedno u obnovi“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Program se realizuje s ciljem zapošljavanja/radnog angažovanja najmanje 2.000 osoba s evidencije nezaposlenih priotitetno s područja Federacije BiH ugroženih prirodnom nesrećom – poplavama i klizištima na poslovima otklanjanja i ublažavanja štetnih djelovanja i posljedica prirodnih nesreća. Također, cilj je društveno korisnim radom omogućiti privremeni radni angažman nezaposlenih osoba i ublažavanje socijalno-ekonomskih i drugih posljedica prouzrokovanih prirodnom nesrećom, saopćeno je iz FZZZ.

Korisnici Programa su poslodavci registrovani u Federaciji BiH, i to: javna preduzeća, jedinice lokalne samouprave, federalne i kantonalne institucije/ustanove, poslovni subjekti i nevladine organizacije koje sarađuju sa pomenutim institucijama na poslovima otklanjanja i ublažavanja štetnih djelovanja i posljedica prirodnih nesreća.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Elektronska prijava za učešće u Programu dostupna je zainteresiranim poslodavcima na internet stranici Zavoda u meniju Vijesti, Ili jednostavno kliknite OVDJE.

Depo.ba/Fena

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME