Evo kako se stvarno zovu Brenini sinovi: Mama je željela da naša imena zvuče drugačije

Evo kako se stvarno zovu Brenini sinovi: Mama je željela da naša imena zvuče drugačije

Pjevačica Lepa Brena i Boba Živojinović uskoro proslavljaju 33 godine braka, a kao krunu njihove ljubavi imaju dva nasljednika, Stefana i Viktora.

Stefan ima 31 godinu, dok mlađi Viktor 26, a tek skoro je otkriveno da to zapravo nisu njihova prava imena.

Njih dvojica su se rodili u Americi, pa im tako u dokumentima stoji Stefan Emerald i Viktor Ernest.

– Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju te, kao i svi američki državljani, imamo to srednje ime – rekao je tada Stefan, pa dodao:

– Nikome se nikada nisam tako predstavio. Zamisli, pružim ruku i kažem: “Ćao, ja sam Emerald.” Svi bi me gledali čudno. Iako je to moje ime, jednako kao i Stefan, ja ga tako ne doživljavam. Mnogo je neobično.

– Mama je umjetnik i željela je da naša imena zvuče drugačije. Emerald je prelijepa tirkizna boja. Kad na to pomislim, mirim se sa svojim imenom – rekao je Stefan.

Boba iz prvog braka ima sina Filipa, koji iako je rođen u Beogradu, ima također dva imena. Instagram

Nekadašnji teniser iz prvog braka ima sina Filipa, koji iako je rođen u Beogradu, ima također dva imena. On se zove Filip Branislav.

– Filip je dobio ime po tatinom tati. Njegovo ime je lijepo, lako je njemu – rekao je Bobin sin ranije za Informer.

Inače, Emerald na engleskom jeziku ima posebno značenje – to je naziv za dragi kamen smaragd, dok Ernest označava onog koji je pošten i kome se može vjerovati, piše Telegraf.rs.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE