EVO KOLIKI HONORAR JE DALILA TRAŽILA PRIJE ULASKA U “ZADRUGU 6”: Riješila je da unovči prevaru

dalila dragojevic 3003
Podijelite vijest

Najkontroverznija zadrugarka Dalila Dragojević uselit će se u Bijelu kuću početkom septembra, a za učešće u najgledanijem rijalitiju obezbijedila je sebi pozamašnu svotu novca.

Izvor je otkrio kakav će biti Dalilin honorar u narednoj sezoni „Zadruge”:

– Dalila ovog puta ide na pobjedu u „Zadruzi”. Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobit će veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, riješila je da to iskoristi – navodi izvor i dodaje:

ČITAJ JOŠ:  Dalila se oglasila iz ordinacije estetskog hirurga

– Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne umije da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija – dodaje izvor i konačno otkriva o kojoj se cifri radi:

– Dalila je svjesna činjenice da će vrlo vjerovatno u „Zadrugu 6” ući i njen bivši dečko Filip Car, koji je trenutno u pregovorima sa čelnicima ružičaste televizije, pa je stoga tražila da dobije honorar od 150.000 eura. Zna i sama da ako uđe i Filip, da će njihove svađe biti gotovo svakodnevne, te je riješila da skupo naplati sve ono kroz šta će proći.

ČITAJ JOŠ:  HITNO SAOPŠTENJE ŽELJKA MITROVIĆA: Dupla diskvalifikacija u Zadruzi

Takođe Dalila je mislila na sve. U „Zadruzi 5” je imala toliko mnogo kazni koje je morala da plati, tako da je na njih mislila i kada je predložila sumu od 150.000 eura.

Espreso


Podijelite vijest