EVO KOLIKO JE POPOVIĆ ISKEŠIRAO ZA OPERACIJU KRSTINJE TODOROVIĆ! Saša poslije javnog obećanja nije štedio!

krstinjaa
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Saša Popović je održao obećanje i finansirao operaciju “Zvezde Granda” Krstinje Todorović, a kako prenosi “Kurir”, Popović je za ovu intervenciju iskeširao 6.000 eura, budući da se rade leđa i stomak.Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mjesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas – rekao je izvo.

Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se riješe da bih uspjela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda ljepše od mene, a ne pjeva bolje i proći će, a ja ću ispasti. Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada mjeseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vrijeme, opet bih sve isto uradila – pričala je Krstinja nedavno.


Podsjetimo, dok se Krstinja takmičila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, Saša joj je obećao da će joj platiti operaciju skidanja viška kože kada dovede svoju kilažu u red. I tako je bilo. Krstinja je smršala nevjerovatnih 88 kilograma, a sada je prošla sve procedure na privatnoj klinici u Beogradu.