Portal 072info

Evo nekoliko razloga zašto su za ljubavnu vezu poželjniji niski muškarci

Visoki muškarci znaju biti uvjereni da je sama njihova pojava dovoljna da “zalude” žene pa se ponekad ne trude previše. Niži muškarci su šarmantniji, živahniji u krevetu.

Živahniji su u krevetu
Niži muškarci su živahni i energični, a takvi su i u krevetu, a žene to itekako vole, piše magazin Journal of Sexual Medicine. Proučavali su seksualne živote heteroseksualnih muškaraca u stalnim vezama. Sa svakim centimetrom visine koji nisu imali rasla je njihova živahnost u krevetu.

Puni su samopouzdanja
Nisu se mogli kroz život praviti važni visinom pa su mnogi to nadoknadili ulaganjem velikog truda u poslovni uspjeh. Niži muškarci često frcaju samopouzdanjem i ženama ulijevaju sigurnost.

Zabavni su i šarmantni
Znaju biti vrlo šarmantni i često imaju više smisla za humor od visokih muškaraca koji nerijetko smatraju da je njihova visina više nego dovoljna da žene “padnu u nesvijest” od oduševljenja nakon što ih vide.

Poljubac je ugodniji
Da bi se ljubile s visokim muškarcem, žene uglavnom moraju stajati na prstima i istegnuti vrat koliko mogu. Ali, s nižim dečkima tog problema nema.

Idealni su za brak
Prema istraživanju Sveučilišta New York, niži muškarci vjerniji su svojim ženama, skloniji su obiteljskom životu i ne razvode se toliko često kao oni visoki. Oni i kasnije stupaju u brak.

Više čiste i kuhaju
Za razliku od visokih muškaraca, oni niži više vremena provode pomažući svojim partnericama u kućanstvu. Prema nekim istraživanjima tjedno čiste, kuhaju i ostalo što treba u domu sat vremena više od visokih.

Žene dolaze do izražaja
Biti u vezi s nižim muškarcem od sebe ima još jednu prednost, a to je da se žena uz njega osjeća kao supermodel. Naime, kao što se često vidi u medijima, supermodeli su viši od svojih muškaraca.

Oni žive duže
Istraživanje na 8000 muškaraca pokazalo je da niži muškarci žive prosječno dvije godine dulje od onih viših. Stručnjaci su uvjereni da su njihovi geni zaslužni za to.

Podijelite članak