Portal 072info

Evo šta treba da radite da biste imali redovan seks

Ako ste na kraju dana toliko umorni da jedino o čemu možete da mislite je krevet, niste jedini. Naše tijelo ne žudi za seksom baš svake večeri – posebno nakon 12 sati provedenih na poslu. No, postoje sitne stvari koje možete da uradite već od trenutka kad se probudite. S njima počnite dan i tako pojačajte energiju i seksualni nagon.

Imate nekoliko minuta viška tokom jutarnjeg tuširanja? Iskoristite ih za masturbaciju.

Što više orgazama žena ima tokom dana, snažnija joj je i želja za seksom generalno.”, kaže Lori Buklej, seks-ekspert.

Tokom dana pošaljite nekoliko seksi poruka. Pišite ono o čemu maštate da biste željeli da radite jedno drugom ili ga podsjetite na neki odličan seks koji vam se oboma urezao u pamćenje.

Idite u teretanu ili na trčanje jer će se tokom vježbanja osloboditi endorfini, takozvani hormoni sreće. Oni će vam pružiti svu energiju potrebnu za još više uzbuđenja i zadovoljstva. Pa ako kući oboje dođete znojavi, nema ničeg boljeg od zajedničkog tuširanja.

Ništa nije manje uzbudljivo od lošeg zadaha i mirisa tijela. Zbog toga je pametno njegovati tijelo i paziti na ishranu. Lagani proteini i vegetarijanska jela su najbolji izbor. A, ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa prije gozbe. Prijaće za apetit.

Nema potrebe da se oblačite u korsete i odjeću koja vas stiska i koju je teško skinuti. Obucite nešto lagano i nježno, u čemu ćete se osjećati dobro i slobodno. On će to sigurno i osjetiti.

Podijelite članak