Portal 072info

FACE TO FACE UŽIVO IZ ZENICE Vrijeme je da nezaposleni i nezadovoljni koaliraju sa Snagom Centra! (VIDEO)

PROMO – IZBORI 2016 – Predizborna kampanja za predstojeće Lokalne izbore 2016, koji se održavaju 2. oktobra, polako ulazi u sami finiš.

Novoosnovana stranka “Snaga centra”, odnosno pokret, kako se sami nazivaju, visoko je postavila ljestvicu kada govorimo o centralnim skupovima i do sada im još niko nije mogao parirati.

U prilog tome govori činjenica da Zeničani i danas pričaju o gotovo nepolitičkom događaju, petominutnom vatrometu, bakljadi, muzičkom spektaklu sa popularnim bendovima “Mostar sevdah reunion” i “Zabranjenom pušenju”… A sve navedeno upravo su svojim sugrađanima poklonili Eldin Vrače i Snaga centra sa potpuno novim licima na političkoj sceni.

Taman kada se pomislilo da je iznenađenjima kraj, nesvakidašnji događaj koji se realizovao sinoć u najeminentnijem objektu u Zenici, “Carpe Diemu”, ponovo je izazvao lavinu pozitivnih komentara ne samo u gradu čelika nego u cijeloj bh. javnosti.

Tako je sinoć Sarajevo došlo u Zenicu. Najgledaniji televizijski program iza kojeg stoji respektabilni novinar Senad Hadžifejzović po prvi put realizirao je svoju emisiju van matičnog studija u BiH.

eldinvrace1Uživo iz “Carpe Diema”, Eldin Vrače, kandidat za gradonačelnika Zenice, i kandidati Snage centra za Gradsko vijeće bili su gosti emisije Face to Face čime su još jednom pokazali da Zenica uistinu jeste, i da će to biti i narednih godina, centar BiH.

Valja istaći da je cjelokupno snimanje uživo podržao i veliki broj građana, koji su došli da čuju i vide ovaj događaj koji se do sada nije desio u gradu ali ni BiH.

Osim kandidata za gradonačelnika koji je prezentirao svoj program, iznio jasne i precizne korake na putu do obećanja u vezi sa zaposlenjem 5.000 građana za svega godinu dana, u živom TV prenosu predstavio se mladi, školovani, etablirani i nadasve sposobni tim Snage Centra.

Svojim predstavljanjem ova stranka još jednom je pokazala da Zeničani imaju razloga izađi 2. oktobra jer uistinu imaju za koga glasati.

“Hoćete li dozvoliti da mrtvi pored vas glasaju? Vi ste ti koji odlučujete o budućnosti svoje djece! Vrijeme je da nezaposleni i nezadovoljni koaliraju sa Snagom Centra. Ako se večeras niste probudili, ne znamo kada ćete? Jesmo li konačno ugasili mrak ili ćemo i narednih godina živjeti u istom?!” – samo su neke od konstatacija ali i činjenica o kojima je Eldin Vrače sa svojim timom govorio u najgledanijem tv programu, uživo iz Zenice.

Kako je to izgledalo sinoć, pogledajte u videoprilogu?!

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!

Podijelite članak

Počitajte još

VRAČE: Neko može iz Japana doći, a nekome je teško iz Šerića

Redakcija

Šta se desi kad fotografije političara iz ZDK “provučete” kroz Face App (FOTO)

Redakcija

Eldin Vrače: Neko je njima obećao da mogu kompenzirati Kosovo za BiH

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box