Fatmir Sulejmani: Nemam vremena za ljubav, puno radim

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevač Fatmir Sulejmani ovih dana ima puno posla. Kako drugoplasirani iz „Zvezdama Granda“ 2016. godine “Avaz” kaže “sprema se svašta”.

Radi na novim pjesmama

– Trenutno radimo na jednoj pjesmi, a sada da tačno kažem kada će biti gotova – ne znam ni sam još uvijek. Situacija na terenu je zagužvana i puno se radi, ali bit će sigurno jedna pjesma do kraja godine – kaže Sulejmani.

Pitali smo ga da li zbog “gužve” na estradi možda čeka pravo vrijeme da bi izbacio pjesmu.

– Nema to veze, iskreno ne gledam toliko na to. Bitno mi je da krajnji proizvod bude kako treba, da to bude OK. Uvijek ima gužve. Previše ima pjevača, i samoprozvanih i pravih na estradi, tako da novih pjesama i dešavanja ima uvijek. Tako da kada bi gledao na to ne bi ni objavio pjesmu. Meni je bitno da to dobro zvuči, da budem ja zadovoljan i naravno publika – kazao je pjevač.

Nemam vremena ni kući da odem

Pošto se Fatmir nedavno razveo, pitali smo ga i šta se dešava u njegovom ljubavnom životu.

– Trenutno nema ništa. S obzirom na to koliko radim, nemam vremena ni da odem kući da se odmorim, a kamo li da sada “ganjam” nešto sa te strane. Bitno mi je da posao ide dobro, da sam živ i zdrav, a ostalo će doći vremenom. Ako se desi super, ako se ne desi, brate desit će se nekad – kroz smijeh je izjavio Sulejmani.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING