Fazlija o popularnosti zbog hita “Helikopter”: Teško je, niko me ne pita da li sam umoran

Screenshot 3 61
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Fazlija Fadil je u posljednjih nekoliko sedmica postao jedan od najpopularnijih balkanskih pjevača. Njegovu pjesmu “Helikopter” zahvaljujući platformi TikTok slušaju ljudi širom svijeta.

Podsjećamo, Kourtney Kardashian, Travis Barker i njena kćerka Penelope snimili su video na TikToku koristeći “Helikopter”. Nakon njih je to učinila Britney Spears, ali i brojne druge zvijezde.

“Kardashianke su mi sestre od tetke. Ja radim pjesme da budu hitovi. Međutim, neke nisu prošle kako treba. I šta se dešava, radim pjesmu ‘Helikopter’. Ljenčuga sam, moram da priznam. Poslije te pjesme su krenuli pozivi, ‘ti si svetska zvezda’ i slično. U početku je niko nije znao, poslije su me zvali iz cijelog svijeta”, rekao je Fazlija za Informer.

Kako ističe, lagao bi kada bi rekao da mu popularnost ne prija.

“Kome ne prija popularnost? To je ujedno teret. Malo je pozitivno, malo negativno. Nekad mi je to i previše, imao sam danas 20 poziva, to je malo teško. Niko me ne pita da li sam umoran, ali izdržat će se. Živim u Lincu. Inače se ne sređujem u slobodno vrijeme. Oblačim trenerku i kapu, ali kada idem na neki sastanak, onda obučem sve komplet. Imam dvoje djece. Kćerku i sina, Alajda i Armen, imam i unuku i unuka. Šta će djeca, samo da je više para”, otkrio je.

“Kada hodam uvijek negdje čujem ‘Helikopter, helikopter’, kao onda kada je bio hit “Oppa gangam style”. Pjevam ja i strane pesme. Najskuplja pesma je kada mi kažu da je otpjevam iz duše, recimo ‘Rastajemo se mi, vjeruj nije mi lako’. Za jednu pjesmu sam dobio 100.000 eura, to je cifra koja je oborila rekord”, našalio se Fazlija.