Federalna vlada dala SDA na korištenje dva poslovna prostora u Visokom

43B4AF40 9024 4395 B3B0 C563FD437659
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Vlada Federacije BiH na čelu s premijerom Fadilom Novalićem dala je dva poslovna prostora u Visokom, u ulici Alije Izetbegovića, na petogodišnje korištenje Stranci demokratske akcije – Općinskom odboru Visoko, objavljeno je u Službenim novinama Federacije BiH.Poslovni prostori se nalaze u ulici Alije Izetbegovića na broju 77. Jedan je površine 55 kvadratnih metara i daje se uz mjesečnu naknadu od 10 KM s uračunatim PDV-om, a drugi površine 146,69 kvadratnih metara i daje se uz mjesečnu naknadu od 30 KM s uračunatim PDV-om.

ČITAJ JOŠ:  Nijemac ogorčen cijenama u Hrvatskoj: Supruga, 2 djece i ja platili smo ručak 180 KM

Indikativno je da je odluka Vlade Federacije BiH, koja pogoduje ogranku Stranke demokratske akcije iz Visokog, gdje su na proteklim izborima doživjeli poraz, uslijedila uoči lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini.

Zadužena je Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH da sa Strankom demokratske akcije – Općinski odbor Visoko zaključi ugovor o privremenom korištenju kojim će se urediti pitanja naknade za komunalne usluge i održavanje infrastrukture.

GODISNJICA
MARKETING