Portal 072info

Fenan Salčinović: “Dođu kvazistručnjaci iz dalekih zemalja i određjuju nam šta i kako treba da radimo”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zeničani idu na pripreme u Tursku, ali neki igrači koji su planirani, nisu na kraju našli svoje mjesto u avionu. Dženis Huseinspahić je nedavno predstavljen kao pojačanje Čelika, ali je nakon samo deset dana napustio klub uz riječi da “ovo nije zdrava sredina”.

Emir Jusić, koji je ranije igrao za Čelik i trebao je da pojača klub, također nije dobio priliku da ponovo zaigra u crno-crvenom dresu, a to je zasmetalo Salčinoviću, koji je otvoreno govorio o tome pred kamerama SportSport.ba.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ugovor nisam produžio, ima nekih usmenih dogovora i razgovora. Trebalo bi da se potpiše, vidjet ćemo… Neka su to obećanja, ali ovdje uvijek padaju neka obećanja… U Tursku na pripreme idem zbog kluba, grada i navijača, iskreno da vam kažem. Razočaran sam pojedinim stvarima vezano za igrače koji ovdje imaju 200 utakmica i ne mogu da se vrate”, rekao je Salčinović, dodavši:

“Sve sam učinio što je do mene, stavio sam obraz, ali izgleda ni to nije dovoljno. Dođu neki kvazistručnjaci iz dalekih zemalja koji nam određuju šta i kako treba da radimo. Radi kluba i grada sam tu, ali ne zbog pojedinaca i pojedinih zbog stručnjaka”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Naravno da aludiram na Emira Jusića, koji nije vraćen iako je dobar i kvalitetan igrač i što treba ekipi. Ali ovo nije moj klub, ja ne određujem. Ima čovjek koji je glavni i određuje. Nažalost, on se nije ni oglasio. Neki stručnjaci nisu htjeli da ga dovedu i ja sam razočaran. Ne znam šta da vam kažem, to je tako”, dodao je na kraju.

Neke stvari u zeničkom premijerligašu nisu baš logične i onakve kakve bi možda trebalo da budu, ali sezona pred nama je najbolji sud kako se radilo u predsezoni i koliko je zapravo ko porgriješio ili pogodio sa sastavljanjem igračkog kadra.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

SportSport.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 139
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME