Portal 072info

FINALE LIGE PRVAKA: Juventus-Real Madrid ekskluzivno u subotu na OBN TV!

Real Madrid protiv Juventusa, Kraljevski klub protiv Stare dame – to će biti finale ovosezonske Lige prvaka. Specijalni program na TV OBN počinje već od 20 sati.

U dosadašnjih 14 finala Real je 11 puta slavio, a samo triput izgubio. S tih 11 titula Kraljevski klub je uvjerljivo najtrofejniji klub ovog natjecanja (iza njih je Milan sa sedam naslova).

S druge strane, Juventus je osam puta igrao završnu utakmicu i samo je dvaput uspio podići pehar. Jednom su su se sastali i međusobno. Bilo je to 1998. u Amsterdamu kada je Real slavio pogotkom Predraga Mijatovića iz 66. minute.

Ovoga puta bit će to jedna sasvim nova dimenzija nogometa u kojoj će sudjelovati neki od najplaćenijih i najboljih nogometaša sadašnjice. Susret najboljeg napada sezone i najbolje obrane obećava užitak za sve ljubitelje „najbolje sporedne stvari na svijetu“.

Za teritorij BiH ekskluzivno pravo na prijenos ima OBN TV i bit će to zasigurno sportski spektakl godine, uz specijalni program koji počinje u 20 sati.

Do 23:15h, do kada traje izravni prijenos, vidjet ćete najave, ekskluzivne snimke, prenos utakmice uz stučni komentar Adisa hadžića i Saše Vugdalića i samu dodjelu pehara pobjedniku Lige prvaka.

Emisiju iz studija vodit će Adrijana Kurtišaj, koja je cijele sezone bila zaštitino lice prijenosa ovog natjecanja na OBN-u.

Podijelite članak